Livet är inte alltid lätt, men att le är lättare än att förklara varför man är ledsen

Kvällen har varit upp och ner men nu har de mesta löst sig.
Vill bara säga att jag älskar min bästavän Paula Moisiola och min älskling John Engzell mer än något annat, ni gör mitt liv !
Aja, vi hörs imorn, puss!

when I look into your eyes, then I am happiest on earth

Chacha bloggen, Ennea här. Haha ne jag skoja. Hej!
var i skolan idag och det var den första riktiga skoldagen efter lovet. Tråkigt men dagen gick ändå rätt fort och efter skolan träffade jag min lilla bebis Filippa jag inte träffat på sjukt länge. Vi var först hos mig sen satte vi oss och buss luffa medan vi snacka om allting. Så skönt att ha en kompis som henne som man kan berätta allt för, älskar henne :)
Hon drog iallafall nyss. Så ska nog bara vara hemma ikväll skulle jag tro. Ska äta nu sen ta en lååång dusch sen fixa mig själv bara. Trevligt ju, har ändå inget annat för mig. Kan inte ens messa med min lilla älskling eftersom han har träning och de ikväll :(
Men imorn så ska jag träffa han hihi (a)
Men nu sitter jag och snackar massa bara. Så vi hörs sen !
Filippa och jag för ett tag sen <3

suuuuug

Kan man bli sämre på att blogga? ne fan tror inte det. Men jag har typ sömnsjukan eller något. Är så jävla trött hela tiden :o
Men jaja, jag har ett liv också. Var i skolan idag ju. Vi åkte till medis och gick runt i valstugor. Skills som jag och Paula har missar vi bussen som resten av klassen är på så vi kom lite försent och då hade våran grupp redan gjort nåra frågor vi åt glass på burger king. Sen drog jag hem, var aldrig med Paula för de bajsade sig. Var iställer social mot mamma och hjälpte till att laga mat. Snällt av mig :)
Sen var de träning. Omg jag dör så jobbigt det är. Kommer inte kunna gå imorn ju!
Är fett trött och ska snart lägga mig i sängen och messa med min söta älskling som jag ska träffa på onsdag faktiskt. Och imorn ska jag nog vara med Filippa tror jag. Men bloggar mer imorn och ska försöka bli bättre på att blogga!
Jag och kusin vitamin i kroatien, livet handlar ju om att bjuda på sig själv!

Monday

Godmorgon.
Sitter här och typ bajsar på mig. Nemen är sjukt rädd men orkar inte berätta varför :o
Iallafall, börjar nio idag. Sen efter skolan ska jag vara med Paula ett tag sen ska jag på något möte med en tränare och sen blir de träning. Sista chill dagen i skolan idag för imorn börjar vi efter vanligt schema. men måste fixa klart mig nu. Hörs sen!

The day

Fan vad jag suger på att blogga :o
Men har faktiskt inte haft tid. Iallafall, drog ut och mötte Paula sen drog vi till donken och åt :$ Sen åkte vi till ip och träffade Felix och John och hämta mitt busskort. Vi stannade där ett tag med dom också och typ kolla på matcher och satt och snacka. Vid typ sex drog jag och Paula hit och då skulle min familj äta hamburgare som vi verkligen inte ville eftersom vi ätit de på donken och typ sprack så var inte alls sugna på de! så vi fick pengar så vi gick och åt på pizza, inte så mycket bättre men aa :$
Sen drog typ paula efter ett tag. Har precis kommit ut ur duschen och sitter och lyssnar på musik och snackar med nåra, mysmys.
Men ska snart gå och lägga mig fan. Är trött och de är skola imorn buhuhu :(
Haha men, godnatt säger jag nu. Puss!
Ett tag sen hos Jackan

fin rubrik

Godmorgon folket! :)
Haha, vaknade nyss. Tidigt för att vara mig faktiskt :o
Men ja. Ska väl ner och äta snart sen ska jag möta Paula om hon mådde bättre som jag hoppas hon gör!
Sen ska vi typ chilla bara för hennes ben mådde inte så bra. Men vi måste förbi trollbäcken och hämta mitt busskort felix tog och åkte hem med igår så får ta mammas dit. Visst är jag sneeel som lånar ut mitt eget (a) Men de är ju trots allt min bruuuur :D
Men ja.. Har bildbrist så nu får ni en gammal bild.. från i vintras typ men ja det är gammalt!

nattblogg?

Har inte hunnit blogga idag ju. Men drog iallafall och handla idag och kolla på lite saker i stan. Sen mötte jag Paula. Vi åkte till ip och där var john elskling, felix och lucas. Vi var där och gjorde inte så mycket. Typ kolla på nån match. Sen drog vi till mig eller ja alla föruom lucas. Hahah de va gårdsfest här så de va rätt najs. Vi var ute oså. John och felix drog vid åtta typ. Så vi var med victor. Vi var typ ute och gick runt i cirklar sen var vi inne hos lite olika person. Helt okej kväll :)
Alla vuxna kom hit men nu har dom flesta dragit. Paula skulle sovt här men hon mådde illa så hon drog hem. Stackarn.. men ska träffa henne imorn om de är bättre!
Faan va trött jag är. Ska typ lägga mig snart. Men vi hörs imorn. Pusspuss
Paula och jag hemma hos Victor. haha fuckface men bjuder!

bloggar imorn

.

Snabbt!

Drar och handlar nu, bloggar snart!

Godnatt

Är fett trött och alla sover typ.. Så ska också de så jag pallar med dagen imorn för de kommer bli najs! Gårdsfest och Paula är med :)
Men vi hörs imorn, puss och godnatt din hatt !
Lite får man väl bjuda..

"stalker vet jag inte riktigt"

Nu vart de ändrade planer igen, blev ingen chill kväll. Kom hem och duschade och så efter träningen sen drog jag och träffa Paula, vi drog till ip och träffade john och niklas, sen kom linnea, elin, oskar och cribbe också. trevligttrevligt. Frös seriöst sönder, så jääävla kallt :o
Och juste! När vi satt och vänta på bussen påväg hem såg jag ett stjärnfall :ooooo
Känner mig fett cool och önska mig en sak :$
Sen så var mamma snäll och kom och mötte mig vid bussen för jag tyckte det var mörkt och börja tänka på en skräckfilm :$
Hahaha. Och på bussen hem så var de nåra tjejer som satt där som var på bussen påväg dit också så dom ba "åh där kommer dom där tjejerna som stalka oss" vilket vi inte alls gjorde. Blev lite irritrerad och sa " stalka vet jag inte riktigt" och glodde på dom. Då vart som tysta, sen hörde man lite små fniss. Moget!
Tog inga bilder nu men ni kan få en gammal bild jag aldrig la upp. eller ja nån vecka sen iallafall. Kanske en månad :)

mot träningen, blir inget sovandes hos Jacki så ska väl ha chill kväll me mig själv, myysigt

bjuder!

träning nästa

Gaaah va trött jag är :o
Och jag ska träna också, bra det kommer gå!
Men ja, vi gick typ runt i stan idag, eller vi gjorde typ ingenting. Åt sushi, svara på några frågor sen tågluffa för vi hade inte så mycket för oss, vilket liv :)
Sen när jag snacka med mamma i tele gick jag in i en fontän typ, eller en stolpe som stod ut från den. Så jävla ont :o
Hahah, men efter träningen ska jag kanske möta Jacki och Filippa och sova hos Jackan, men vi får se :)
Jackan och freddan :D
Viiiiictoooor :D
copycats
Min påskhare, ååh va längesen det var. Påskhare <3 tomtenisse ju! :o
Andreas gör något.. och hans gröna kläder, ingen anden utan gröna kläder :)
hihi här hamna vi när vi tågluffa blandannat. Och juste!
När vi var där var de en läskig gubbe som typ rökte hash så han va helt borta. Han gick och ramla hela tiden med sin lilla cigg. Han var 2 cm från att ramla över perrongen precis när tunnelbanan kom. Sen ramla han in i dörren när de va stängd. Så satt han och glodde på tuben och tappa sin mobil hit och dit. Asläskig var han, trodde han skulle hoppa först :o

Stadsvandring

Godmorgon :)
Håller på och fixar mig nu, blir trash igen höhö, men de är för jag är bajs trött och så ska vi bara stadsvandra sen ska jag raka vägen hem och sova! Sen vid fem har jag träning, ingenaning vad som händer efter... Skulle kanske träffa nåra kompisar oså. Men vi får se. Måste skynda min lite nu. Ha de bra!
En bild för två veckor sen tror jag. När jag och Jacki shoppa lite i stan, vackert!

så skön låt


i wanna boom bang bang with your body yo!

Tjjaa!
Hade ju "orientering" idag. Som tuuur var hamnade jag och Paula i samma grupp! :)
Vi gjorde typ fyra av elva kartor så är rätt stolt av mig.. för att vara jag och Paula är de rätt bra faktiskt.
Vi slutade vid två. Då åker jag till Hanna. Vi gjorde inte så mycket, chillade mest osådäära.
Kom nyss hem och har precis käkat. Ska nog hoppa in i duschen snart också och bara tare lugnt ikväll. Är fett trött. Har ju helt vänt på dygnet på sommarn. Gått och lagt mig mellan 2-6 och vaknat vid ett på dagen.
Men ja.. bilder får ni senare. För min kamera har inga batterin och min mobils kamera funkar inte. Och den andra mobil är på lagning så har inte så mycket och ta kort med. Ska ladda kameran över natten så jag har den imorn :)
men en outfit bild kan ni få !
trashtrashtrash, men hade ju orientering så pallade inte ha något annat, hehe.

26/8 2010

Godmorgon alla! :)
Håller på och fixar mig nu, ska möta Julia  vid 9.10 sen tar vi bussen till birres (en lärare) golfbana som ligger typ vid centrum. Ingenaning om vad vi skulle göra där, typ orientera eller något. Matsäck skulle man iallafall ha :D
Hahah, men sen efter skolan ska jag träffa Hanna. Vi får väl se vad vi hittar på. Tror inte jag kommer hinna blogga förrän ikväll, puss! :)
Har jag gröna eller bruna ögon? Eller grönbruna kanske?

Hemma

Hejhopp gummisnopp! ne skoja bara :)
var i skolan idag, ganska chill dag. Gick typ bara igenom vad man behöver göra för att få vilket betyg. Sen hade vi möte med våra mentorer en och en. Sen tog jag bussen till centrum och träffade min lilla älskling. Sen åkte vi till han. Hade de lite mysigt och sådär :)
Kom precis hem och ska hoppa in i duschen nu, hörs sen!
Mitt allt! ♥
Juste, såg ni hans lilla inlägg här under? Bad han blogga så skrev han de, gullig han är :)

hos johnisen

jag älskar ennea :D

Godnatt!

Ska stänga av datan nu och lägga mig i sängen och messa lite med min älskling. Sen ska jag sova så jag kommer upp imorn, har ju skola -.- tyvärr..
Hörs imorn, godnatt everybody! :D
typ skolfoto...

Lite av vad som hänt sommar 2010!

Har du druckit tills du spytt? Nej :D
Sårat någon? Jag vet inte..
Förlorat en vän? nej faktiskt, det tror jag inte :)
Träffat nya människor? Ja !
Kysst en främling? Nej
Tagit droger? Nej
Haft en sommarflört? inte direkt
Gråtit? Ja, för mycket..
Skrattat tills du kissat på dig? Nej men precis på gränsen :o
Tältat? Haha ja :D
Varit vaken en hel natt? Yes, min och paulas lilla tradition :$
Solat? Ja :)
Badat? Yes, men om jag ska va ärlig.. inte i sverige :o
Haft ett förhållande? Ja
Gjort dig riktigt illa? Nej
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Ja, tungan precis i början av sommarn
Läst en bok? Nej, eller jo en sida
Skickat fel sms med flit? Haha nej
Suttit vid datan en hel natt? Ja :)
Näckat? Nej
Solat naken? Nej, sånt är ju sniskit :o
Fått utegångsförbud? Ja -.-
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Ja!
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej
Varit i slagsmål? Nej :)
Pussat någon utav samma kön? Haha ja :)
Sjungit högt på ett berg? Sjeeeelvklart !
Kysst någon i regnet? i små dugg eller vad det heter (a)
Kysst någon i skogen? Hahah ja, skogsmullar you know ;)
Kysst någon du inte borde? Nej, tur de !
Tappat rösten? Ja, varje gång efter grönan :o
Varit på festival? Yes
Gått upp i vikt? Ingenaning
Gått ner i vikt? Ingenaning
Brännt dig? Ja, i kroatien -.-
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Ja :o
Varit utomlands? Ja, kroatien ♥
Gjort ett bra köp? Yesyesyes :)
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Ja det kan man väl säga :)
Sovit under bar himmel? Nej men i tält
Vad kommer du sakna mest? lovet, själva friheten haha :o typ solen och allt..
Har du svart ärligt på alla frågor? Japp :)

Igång igen.

Oj nu var de längesen, så längesen så ja glömde bort vilken epost adress jag använde :)
Men nu så är  jag tillbaka. Det har hänt så sjukt mycket saker sen ja slutade blogga. Har kommit över mitt ex, och träffat en ny kille, en person jag älskar över allt annat, och säg inte att jag byter pojkvän ofta för det är inte sant. Denhär gången känns de äkta, som de aldrig gjorde förut. Jag ville nog bara att det skulle vara så. Men John Engzell är den finaste jag har fått. Han är äkta rakt igenom. Han fick mig att komma över lilla exet, och gjorde mitt liv bra igen. Älskar dig sjukt!
Iallafall, idag var första skoldagen, segt men ändå rätt najs och träffa kompisarna igen. Längtar verkligen inte tills nästa vecka då de vanliga lektionerna börjar -.-
När vi slutade drog jag på ett möte och fixa lite saker. Har nyss ätit, och vet inte vad jag ska göra.. Hittar väl på nått men bloggar mer senare, puss (:
Jag och min lilla eeelskling♥

RSS 2.0